Klottersanering, klotterskydd och fasadtvätt

Klotter är ett växande problem i vårt samhälle, vilken fastighetsägare vill se sin husfasad nerklottrad i diverse grälla färger och tags? Att sanera bort klottret ställer sig betydligt billigare än att måla om hela fasaden. Larssons Måleri i Umeå har erfarenhet av att utföra sådana saneringar, därför finns klottersanering med som en av de tjänster Larssons Måleri erbjuder.

Klottersanering med omtanke om miljön

Saneringen utförs utifrån vilken färg klottraren använt samt vilken typ av underlag som är aktuell. I vår strävan att värna om miljön använder vi i första hand miljövänliga och biologiskt nedbrytbara kemikalier.

Vi har kunskapen att både sanera och att skydda ytor mot klotter. Larssons Måleri i Umeå arbetar med kemisk sanering, torrblästring och vattenblästring. Om det värsta inträffat, det vill säga att färgen trängt in i underlaget, så målar vi om väggen.

Att klotterskydda fasader, väggar m.m. som lockar till klotter kan vara en bra idé då ett väl fungerande klotterskydd gör det enklare att sanera ovälkommen färg och annan smuts men även otillåten affischering.

Fasadtvätt för fräschare fasader

Att tvätta fasader är ett alternativ om målningen i sig själv inte är dålig, då detta ger en helt ny lyster på trötta fasader. Även här väljer vi att i första hand använda miljövänliga medel.

Skicka en offertförfrågan.