Om oss

Larssons Måleri är ett lokalt företag som främst verkar i Umeå, Vännäs, Nordmaling och Robertsfors. Vi har vårt kontor och vår verkstad vid Färg & Tapet på Förrådsgatan 2, Västerslätt i Umeå.

 

Vi utför alla typer av målnings- och tapetseringsuppdrag, utvändigt och invändigt, för företag och privatpersoner. Genom personalrekrytering kan vi sedan våren 2010 även erbjuda fasadputs, tegellagning och balkongrenovering.

 

När ni anlitar Larsson Måleri vill vi att Ni skall känna trygghet och få rätt kvalité på utfört arbete. Vi har många nöjda återkommande kunder.

 

Våra kunder blir fler och fler, det innebär att vi blir fler och fler. Våren 2009 var vi 8 st medarbetare, nu är vi 21.

Genom nöjda kunder får vi behålla dem samtidigt som vi rekommenderas av fler och fler.

Våra kunder

Våra kunder kan delas in i tre kategorier:

  • Renovering och nybyggnation i privata hushåll
  • Renoveringar åt professionella fastighetsförvaltare
  • Nybyggen åt främst byggentreprenörer

Vi har lång erfarenhet av att utföra arbeten i andras hem. Att få förtroendet att komma hem till Er ställer krav på oss entreprenörer. Vi har kunskapen och viljan att ge er rätt bemötande.

 

Nyproduktion av industrilokaler, skolor, affärer, hyreshus med mera utför vi ofta i samarbete med byggföretag. Vi utför uppdrag åt alla större byggbolag i Umeå samt flera mindre.

 

Vår Vision

Vi skall vara ett företag som det går att lita på. Vi skall hålla våra löften och ha konkurrenskraftiga priser. Vi skall behålla våra kunder och göra ett så bra jobb att de kan rekommendera oss till sina bekanta. Det skall vara hög status bland målare att jobba år Larssons måleri.

Besök oss

Förrådsvägen 2
901 32 Umeå

Kontakta oss

090-12 25 70
info@larssonsmaleri.se


 


Information om cookies

Intranät